Ohjelma

Ohjelma täydentyy viikoittain.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ohjelma

Päivä 1

Nauti aamiainen Piazzalla.

Juontaja Peter Nyman ja Kiinkon toimitusjohtaja Jarno Tuimala käynnistävät Vuosiseminaarin

What will the world and our society look like when the crisis is over? What will have changed and what will possibly change as a result?
How will Europe & states survive after this crisis?

Piazzalla on pannu kuumana.

Mitä taloudelle on tapahtunut maailmanlaajuisen pandemian ja sen vaatimien eristystoimien myötä? Millaisia arvioita toipumisesta voidaan esittää nyt, kun tilanne on pitkittynyt?

Paneelikeskustelussa aiheena koronan vaikutukset kiinteistöjen asemaan sijoitusmarkkinoilla ja Suomen asemaan kansainvälisillä kiinteistösijoitusmarkkinoilla, näkymät kiinteistökauppamarkkinoilla ja kiinteistöjen arvonmuodostuksessa ja tilakysynnän kehitys eri sektoreilla.

Lounas tarjoillaan Ravintola Fuugassa toisessa kerroksessa. Kahvit jälleen Piazzalla.

Millaiset megatrendit muokkaavat tulevaisuutta juuri tällä hetkellä? Miten niiden avulla ennakoidaan tulevaa kehitystä?

How has the pandemic changed global real estate investment patterns? What is new normal of real estate financing. Where are the risks in real estate cash flows? What are the medium / long-term impacts of COVID-19 crisis on various real estate sectors?

Vuosiseminaari on jo vuosia saanut kunnian toimia Teknologiasta Tuotteiksi-säätiön kannustuspalkinnon luovuttamisen sekä uusien sertifioitujen kiinteistöjohtajien (KJs) julkistamisen näyttämönä.

Tervetuloa Piazzalle verkostoitumaan ja viettämään hetki hyvässä seurassa nauttien lasillinen ja pientä purtavaa.

Päivä 2

Kahvia Piazzalla

Miten muuttoliike muokkaa Suomea? Missä suomalaiset asuvat ja työskentelevät 25 vuoden kuluttua? Mitä tarkoittaa monimuotoistuva väestö? Millaisia suomalaiset ovat vuonna 2045?

Lounas Ravintola Fuugassa, kahvit Piazzalla.