Piazza

Piazza  kuuluu olennaisena osana Vuosiseminaariin ja ensi syksynä Piazza palaa entiselle paikalleen Sorsapuistosalin välittömään läheisyyteen.

Valmiiksi suunnitellulle osastolle on helppo tulla. Valitse kahdesta erikokoisesta osastosta, toimita haluamasi kuvamateriaali, valitse lisäpalvelut ja tarjoilut. Kaikki on valmiina, kun saavut paikalle.

Osastot rakennetaan yhteistyössä Factor Novan kanssa.

 

Viimeksi päivitetty 21.9.2021
# 1 Osasto 1: Rakennuslehti
# 2 Osasto 3: Easypark Oy
# 3 Osasto 5: Lexia Asianajotoimisto Oy
# 4 Osasto 6: REM -kumppanit
# 5 Osasto 9: VAPAA
# 6 Osasto 12: VAPAA
# 7 Osasto 13: FMC Laskentapalvelut Oy
# 8 Osasto 14: BusinessOulu
# 9 Osasto 15: Finnpark
# 10 Osasto 16: Lassila & Tikanoja
# 11 Osasto 17: A-Insinöörit Oy
# 12 Osasto 18: Sweco
# 13 Osasto 19: Ramboll Oy
# 14 Osasto 20: Tampereen kaupunki
# 15 Osasto 21: Hiedanrannan Kehitys Oy
# 16 Osasto 22: Urbaser Oy
# 17 Osasto 23: Caverion Suomi Oy
# 18 Osasto 24: IWMS 360 / Rapal Oy
# 19 Osasto 25: Aimopark

 

Iso osasto 7100€ + alv 24%:

 • Taustaseinä 320 x 240 cm (etuosa brändättävissä yrityksen ilmeellä)
 • Taustaseinään yläpuolelle yrityksen logo (koko 70 x 30 cm, musta pohja, valkoinen yrityksen logo)
 • Valkoinen kaappi säilytystilalla (150 x 50 x 100 cm)
 • Musta matto (300 x 100 cm)
 • Sähköt, 3 pistoketta
 • Kaksi osastoisäntää
 •  Osastoalennus saman yrityksen muille osallistujille -20%

 

 

 

Pieni osasto 3600€ + alv 24%:

 • Taustaseinä 240 x 240 cm (etuosa brändättävissä yrityksen ilmeellä)
 • Taustaseinään yläpuolelle yrityksen logo (koko 70 x 30 cm, musta pohja, valkoinen yrityksen logo)
 • Valkoinen kaappi säilytystilalla (100 x 50 x 100 cm)
 • Musta matto (200 x 100 cm)
 • Sähköt, 3 pistoketta
 •  Yksi osastoisäntä
 • Osastoalennus saman yrityksen muille osallistujille -20%

Kysy lisää

Jenny Reinikainen Koulutuskoordinaattoriharjoittelija jenny.reinikainen@kiinko.fi

FORCE MAJEUR- VUOSISEMINAARI /NÄYTTEILLEASETTAJAT

Lähettämällä sähköisen ilmoittautumisen sitoutuu näytteilleasettaja noudattamaan näitä osanottoehtoja.

Ylivoimainen este

Ylivoimaisen esteen sattuessa Järjestäjä saa harkintansa mukaan joko muuttaa tapahtuman sisältöä, peruuttaa tapahtuman kokonaan tai siirtää sen toiseen, vapaasti valitsemaansa, ajankohtaan. Järjestäjä ei vastaa tämän takia aiheutuvista viivästyksistä, kuluista ja/tai vahingoista.

Mikäli Järjestäjä ylivoimaisen esteen vuoksi peruuttaa tapahtuman kokonaan, jo laskutetut osallistumismaksut palautetaan. Mikäli järjestäjä ylivoimaisen esteen vuoksi muuttaa tapahtuman sisältöä siten, että se johtaa osallistumisen peruuttamiseen, ei Järjestäjä palauta laskutettuja osallistumismaksuja. Järjestäjä ei korvaa näytteilleasettajalle mahdollisesti aiheutuneita muita kuluja tai vahinkoja.

Mikäli Järjestäjä siirtää tapahtuman uuteen ajankohtaan ylivoimaisen esteen vuoksi, näytteilleasettaja ei vapaudu velvoitteistaan, eikä sillä ole oikeutta saada suorittamiaan maksuja takaisin, vaan nämä kohdistetaan vastaavasti uuteen korvaavaan tapahtumaan. Vielä suorittamatta olevien maksujen ajankohta siirtyy tapahtuman siirtymistä vastaavalla ajalla. Järjestäjä ei korvaa näytteilleasettajalle mahdollisesti aiheutuneita muita kuluja tai vahinkoja.

Ylivoimaisena esteenä pidetään Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevaa tapahtumaa, jota Järjestäjä ei ole voinut kohtuudella ottaa huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia Järjestäjä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Ylivoimaisena esteenä pidetään mm., mutta ei rajoittuen, yleisen energiantuotannon keskeytystä, tulipaloa, tietojärjestelmäongelmaa, kone- tai laiterikkoa tai muuta vastaavaa tapahtuman tilojen käyttöä estävää tapahtumaa, luonnonmullistusta, maanjäristystä, sotaa tai kapinaa, epidemiaa / pandemiaa, poikkeustilaa, viranomaisen kieltoja ja määräyksiä, työtaistelutoimenpiteitä, , työvoiman saatavuuden ongelmia (ml. sairastuminen) tai muuta syytä, jonka vuoksi tapahtuman osallistujien ja/tai näytteilleasettajien turvallisuus saattaa vaarantua tai joka estää tai olennaisesti hankaloittaa tapahtuman järjestämistä.

Covid-19

Koronavirus voi aiheuttaa muutoksia tapahtuman toteutukseen, johtaa tapahtuman siirtämiseen toiseen ajankohtaan tai peruuttaa koko tapahtuman järjestämisen. Järjestäjä saa harkintansa mukaan vapaasti päättää kyseisistä toimenpiteistä.

Järjestäjä ei vastaa näytteilleasettajalle näistä aiheutuvista viivästyksistä, kuluista ja/tai vahingoista. Tapahtuman sisällön muuttuessa, sen peruuntuessa kokonaan tai siirtyessä toiseen ajankohtaan, sovelletaan laskutettujen osallistumismaksujen osalta samoja periaatteita kuin yllä ylivoimaisen esteen osalta on niistä mainittu.

Tapahtuman peruuttaminen vähäisen osallistujamäärän vuoksi

Mikäli osallistujamäärä on alle 150, Järjestäjä voi harkintansa mukaan viimeistään kuukautta ennen peruuttaa koko tapahtuman ja näytteilleasettaja peruuttaa oman osallistumisensa. Tässä tapauksessa laskutetut osallistumismaksut palautetaan näytteilleasettajalle. Järjestäjä ei korvaa tapahtuman peruuttamisesta mahdollisesti aiheutuneita muita kuluja tai vahinkoja.