Tervetuloa Piazzalle

Piazza kuuluu olennaisena osana Kiinteistöalan Vuosiseminaariin. Siellä nautitaan kahvit ja virvokkeet, keskustellaan uusien ja vanhojen tuttujen, kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Piazzalla viihdytään koko Vuosiseminaarin ajan. Seminaariosuuden jälkeen Piazzan Afterworkeillä valmistaudutaan illalliseen hyvässä seurassa. Piazza on verkostoitumista parhaimmillaan.

Piazza rakennetaan Tampere-talon ensimmäiseen kerrokseen,  Vuosiseminaarin sisäänkäynnin ja seminaarisalin väliselle alueelle. Uutta Piazzalla ovat Talvipuutarhaan rakennettavat osastot omalla rauhallisella kahvipisteellä. Piazzalla on useita kahvipisteitä ja pystypöytiä.

Voit valita yrityksesi tarpeiden mukaan kahdesta eri kokoisesta osastopaketista teille parhaiten sopivan. Kuvassa isot osastot on merkitty vihreällä ja pienet osastot keltaisella. Tutustu osastomalleihin ja sijainteihin alta ja tee varaus vapaana olevasta osastosta.

 

Varatut osastot

A & B Octacell neuvottelutilat

1. Seclion

2.

3. Tuokko

4. Adven

5. TPI Control Oy

6. Talotohtori 2.0 / Enermix

7. ARE

8. REM – Kiinteistöalan luotettavat asiantuntijat

9.

10.

11.

12. 

13. CGI

14. A-Insinöörit Oy

15. Oulu

16. Tampereen kaupunki

17. Sweco

18. Rakennuslehti

19. Finnpark Oy

20. ParkkiPate Oy

21. Rakennustieto

Iso osasto 7300€ + alv. 24%

Osaston koko 3*3*3 m

1) Takaseinä: mitat 3m x 2m

  • yrityksen omalla graafisella aineistolla
  • näyttö 55’ tilattavissa erikseen (ei sisälly osaston hintaan)

2) Valkoinen tiski leveydeltään 1 m halutulla logolla

3) Valkoinen pystypöytä ja 2 tuolia

4) Pyöreä kyltti halutulla logolla (kaksipuoleinen)

5) Varsivalot (2 kpl)

6) Oranssi Rewind –messumatto

  • Mitat: kolmionmallinen 3x3x3

7) Perussähköliittymä 1,2kW

8) Kaksi maksutonta osallistujaa (sisältää koko Vuosiseminaarin ohjelman ja illallisen)

9) 20% alennusta (normaalihintaisesta) osallistumismaksusta muille saman yrityksen osallistujille.

Pieni osasto 3800€ + alv. 24%

Osaston koko 2*2*2 m

1) Takaseinä: mitat 2m x 2m

  •  yrityksen omalla graafisella aineistolla
  • näyttö 43’ tilattavissa erikseen (ei sisälly osaston hintaan)

2) Valkoinen tiski leveydeltään 1 m halutulla logolla

3) Yksi tuoli

4) Pyöreä kyltti halutulla logolla (kaksipuoleinen)

5) Varsivalot (2 kpl)

6) Oranssi Rewind –messumatto

  • Mitat: kolmionmallinen 2x2x2m

7) Perussähköliittymä 1,2kW

8) Yksi maksuton osallistuja (sisältää koko Vuosiseminaarin ohjelman ja illallisen)

9) 20% alennusta (normaalihintaisesta) osallistumismaksusta muille saman yrityksen osallistujille.

Kysy lisää

Mari Vuorela viestintäpäällikkö 040 561 8117 mari.vuorela@kiinko.fi

Piazza tiedustelut

*****

FORCE MAJEUR- VUOSISEMINAARI /NÄYTTEILLEASETTAJAT

Lähettämällä sähköisen ilmoittautumisen sitoutuu näytteilleasettaja noudattamaan näitä osanottoehtoja.

Ylivoimainen este

Ylivoimaisen esteen sattuessa Järjestäjä saa harkintansa mukaan joko muuttaa tapahtuman sisältöä, peruuttaa tapahtuman kokonaan tai siirtää sen toiseen, vapaasti valitsemaansa, ajankohtaan. Järjestäjä ei vastaa tämän takia aiheutuvista viivästyksistä, kuluista ja/tai vahingoista.

Mikäli Järjestäjä ylivoimaisen esteen vuoksi peruuttaa tapahtuman kokonaan, jo laskutetut osallistumismaksut palautetaan. Mikäli järjestäjä ylivoimaisen esteen vuoksi muuttaa tapahtuman sisältöä siten, että se johtaa osallistumisen peruuttamiseen, ei Järjestäjä palauta laskutettuja osallistumismaksuja. Järjestäjä ei korvaa näytteilleasettajalle mahdollisesti aiheutuneita muita kuluja tai vahinkoja.

Mikäli Järjestäjä siirtää tapahtuman uuteen ajankohtaan ylivoimaisen esteen vuoksi, näytteilleasettaja ei vapaudu velvoitteistaan, eikä sillä ole oikeutta saada suorittamiaan maksuja takaisin, vaan nämä kohdistetaan vastaavasti uuteen korvaavaan tapahtumaan. Vielä suorittamatta olevien maksujen ajankohta siirtyy tapahtuman siirtymistä vastaavalla ajalla. Järjestäjä ei korvaa näytteilleasettajalle mahdollisesti aiheutuneita muita kuluja tai vahinkoja.

Ylivoimaisena esteenä pidetään Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevaa tapahtumaa, jota Järjestäjä ei ole voinut kohtuudella ottaa huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia Järjestäjä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Ylivoimaisena esteenä pidetään mm., mutta ei rajoittuen, yleisen energiantuotannon keskeytystä, tulipaloa, tietojärjestelmäongelmaa, kone- tai laiterikkoa tai muuta vastaavaa tapahtuman tilojen käyttöä estävää tapahtumaa, luonnonmullistusta, maanjäristystä, sotaa tai kapinaa, epidemiaa / pandemiaa, poikkeustilaa, viranomaisen kieltoja ja määräyksiä, työtaistelutoimenpiteitä, , työvoiman saatavuuden ongelmia (ml. sairastuminen) tai muuta syytä, jonka vuoksi tapahtuman osallistujien ja/tai näytteilleasettajien turvallisuus saattaa vaarantua tai joka estää tai olennaisesti hankaloittaa tapahtuman järjestämistä.

Tapahtuman peruuttaminen vähäisen osallistujamäärän vuoksi

Mikäli osallistujamäärä on alle 150, Järjestäjä voi harkintansa mukaan viimeistään kuukautta ennen peruuttaa koko tapahtuman ja näytteilleasettaja peruuttaa oman osallistumisensa. Tässä tapauksessa laskutetut osallistumismaksut palautetaan näytteilleasettajalle. Järjestäjä ei korvaa tapahtuman peruuttamisesta mahdollisesti aiheutuneita muita kuluja tai vahinkoja.