Samuel Tuomola

Investointijohtaja ja osakas, Premico Group Oy

Samuel Tuomolalla on yli 20 vuoden kokemus vaativien asuinrakennushankkeiden rakennuttamisesta, tonttihankinnasta sekä pääomarahastoliiketoiminnasta. Tuomola johtaa Premicon pääomarahastoliiketoimintaa ja on myös yhtiön hallituksen jäsen.

Premico on vuonna 1963 perustettu kiinteistösijoitus- ja kehitysyhtiö, joka on erikoistunut vuokra-asuntojen rakennuttamiseen ja omistamiseen, sekä niiden hallinnointiin. Premico hallinnoi yli 6000 vuokra-asuntoa yli 20 kaupungissa. Premico-konsernin henkilöstö muodostaa lähes 50 kiinteistöalan ammattilaisen asiantuntijaorganisaation.

Premico on yhdessä kumppaniensa kanssa perustanut kahdeksan asuntoihin sijoittavaa pääomarahastoa, joiden yhteenlaskettu sijoituskapasiteetti on 1,3 miljardia euroa. Premico Asuntorahasto I & II omistavat yli 1200 uutta vuokra-asuntoa, tavoitteensa on kasvattaa rahastojen portfolio 2700 vuokra-asuntoon vuoteen 2023 mennessä. Lisäksi Premico on Morgan Stanleyn paikallinen kumppani Suomessa, yhteisomistuksessa on yli 1900 vuokra-asuntoa Suomen kasvukeskuksissa.

Premicon uusin asuntorahasto, Premico Carbon Neutral Residential Fund I, on Euroopan ensimmäinen hiilineutraali vuokra-asuntorahasto. Rahaston kohdehankinnassa painotetaan erinomaisen sijainnin lisäksi erityisesti vähähiilisyyttä ja ekologisuutta, tavoitteena muun muassa kiinteistön käytönaikainen hiilineutraalius ja kohteiden BREEAM Excellent-luokitus.