28 helmikuun, 2022

Vuosiseminaarin teemana kiinteistöalan kohtalonkysymykset

Kiinteistöala muun maailman mukana on suurien kysymysten äärellä. Olemme havahtuneet aivan uudenlaiseen tilanteeseen, kun sota on tullut konkreettisesti lähelle,  aivan EU:n rajalle. Miten se tulee vaikuttamaan yleiseen toimintaympäristöömme? Mitä tapahtuu taloudessa, joka oli jo myllerryksessä, kun osakekauppa heilahtelee ja säätely kiristää rahoituksen ehtoja, korot ovat nousussa ja inflaatio heräilee ruususenuniltaan?  Puhumattakaan kysymyksistä ilmastonmuutoksesta, sen hillitsemisestä, siihen sopeutumisesta ja sen hillintään luodun sääntelyn tuomista haasteista ja riskeistä?

Samaan aikaan  kiinteistöalan on mietittävä, miten voimme auttaa luomaan parempaa ja oikeudenmukaisempaa maailmaa kaikille?  Miten pystymme kaikkien muutosten keskellä tuottamaan enemmän arvoa ja parempaa rakennettua ympäristöä asiakkailleen? Miten valmistaudumme tulevaisuuteen, kun vanhat ennusmerkit eivät enää päde taloudessa eivätkä politiikassa?

 

Kysymyksiä on paljon, eikä niihin ole olemassa vain yhtä oikeaa vastausta. Selvää on kuitenkin se, että kukaan ei voi ratkaista näitä kysymyksiä yksin. Siksi lähdemme Vuosiseminaarin ohjelmassa keskustelemaan, hakemaan näkemyksiä ja vaihtoehtoja ratkaisuiksi sekä pohtimaa niiden seurauksia. Kohtalonkysymyksetkin ratkaistaan yhdessä.

 

Tule mukaan

« takaisin edlliselle sivulle