Emma Kari

Tomitusjohtaja, Kari & Pantsar Co.

Emma Kari on rohkea ympäristövaikuttaja, joka on tehnyt työtä ympäristökysymysten parissa niin järjestökentällä, politiikassa kuin elinkeinoelämässä.

Emma Kari tunnetaan inspiroivien ja optimististen puheiden pitäjänä, joka luo toivoa maailman tilasta ja antaa välineitä käynnistää positiivinen muutos. Entisenä ympäristöministerinä ja nykyisenä ympäristöalan toimitusjohtajana Emma tuntee läpikotaisesti luonto- ja ilmastokysymykset, niihin liittyvät mahdollisuudet ja ongelmat. Puheiden aiheet perustuvat aina uusimpaan tutkittuun tietoon, mutta lähestymistapa on optimistinen ja tunteita herättävä.

Ympäristökriisi on aikamme suurin kysymys. Emma viesti on selvä. Yritysten rooli yhteiskunnassa on muuttunut. Lyhytnäköisyyteen ei ole enää varaa. Tässä ajassa jokaisen yritysjohtajan ja työntekijän on ajateltava kuten ympäristöaktivisti. Tulevaisuuden menestyjät ja selviytyjät ovat niitä, jotka ottavat aktiivisen roolin oman toimintansa sovittamiseksi planeetan rajoihin ja luovat tilaa ekologisesti kestävälle muutokselle.

Voimme säilyttää planeetan elinvoimaisena. Yritykset voivat olla luontokadon pysäyttäjiä. Tarvitaan systeemimuutos kohti ekologisesti kestävää taloutta, jossa talous ja yritykset toimivat planeetan ekologisen kantokyvyn rajoissa. Tähän muutokseen Emma Kari innostaa meitä kaikkia tarttumaan