28 maaliskuun, 2022

Piazza Vuosiseminaarin sydämessä

Uudella Piazzalla kukaan ei tule hyssyttelemään keskustelua! Piazzan sijaintia on muutettu siten, että puheenvuorot lavalla ja keskustelut eivät enää häiritse toisiaan, mutta Piazza on edelleen aivan Vuosiseminaarin sydämessä.

Tuttua on helppous: osastot on valmiiksi suunniteltu, valitset haluamasi taustakuvan, osaston kalusteet ja tarjoilut yhteistyökumppanimme Factor Novan Vuosiseminaarille rakennetun sivuston kautta ja tulet paikalle!

Havainnekuva Vuosiseminaarin Piazzasta 2022
Havainnekuva Piazzan näkymästä ja osastojen sijoittelusta. Piazzan uniikkiin tunnelmaan siirryt heti tapahtuman ilmoittautumispisteen jälkeen. Piazzalla kohtaavat osallistujat ja mukana olevat yritykset näyttävillä osastoillaan.

Näkyvyyttä jo ennen tapahtumaa

Piazzan isännät pääsevät esille omalla ilmeellään tapahtuman lähestyessä Vuosiseminaarin nettisivulla, mobiilisovelluksessa ja kaikille osallistujille lähetettävässä Tervetuloa Piazzalle -viestissä.

Tutustu Piazzan vaihtoehtoihin tarkemmin ja tee päätös, joka tuo yrityksesi ulottuville lähes 600 kiinteistö- ja rakentamisalan huipputyyppiä.

Nyt maaliskuun lopussa osastoista on jo lähes puolet varattuina -> Toimi siis pian!

Inspiroidu kohtaamisista Piazzalla!

« takaisin edlliselle sivulle