17 elokuun, 2023

Mistä marraskuussa puhutaan?

Muuttuva maailma, uusia haasteita, uusia tapoja toimia – kaikkea tätä haluamme avata Kiinteistöalan Vuosiseminaarin ohjelmassa.

Costas Markides aloittaa puhumalla sopeutumisesta, muutosjohtamisesta ja resilienssistä. Sen jälkeen paneudutaan KTI:n Mistä KiRa-ala puhuu? -raportin tuloksiin ja keskustellaan muuttuvan kiinteistörahoituksen vaikutuksista kiinteistömarkkinaan. Tuttuun tapaan luvassa on huippuasiantuntijat sekä keynotena että keskustelussa paneelissa.

Toinen torstain teemakokonaisuus on vastuullisuus. Kaisa Kurittu johdattaa meitä viemään tavoitteita paperilta mittareiksi. Natalie Bell on puolestaan sosiaalisen vastuullisuuden intohimoinen puolestapuhuja ja hän tuo meille inspiraatioksi esimerkin Coin Street -organisaatiosta Lontoosta. Rinnakkaisseminaareissa syvennytään kiinteistörahoituksen ehtoihin ja keinoihin ja ideoidaan yhdessä vastuullisuusteemalla workshopissa.

Perjantain teemassa pohditaan muuttuvaa tilankäyttöä. Miten käyttäjä arvioi ja suunnittelee tulevaa tilantarvettaan? Miten se heijastuu vuokranantajan näkökulmasta ja millaisia vaikutuksia muuttuvat tarpeet ja toiveet heijastavat vuokrasopimuksiin? Ollaanko Ruotsissa samanlaisten kysymysten äärellä? Aiheen ympärillä on mukana monta asiantuntijaa tuomassa näkemyksiä ja herättämässä keskustelua.

Katso koko kaksipäiväinen ohjelma »

« takaisin edlliselle sivulle